vineri, 1 iulie 2011

Marele mister al apei




"Apa este forţa conducatoare a întregii naturi." - Leonardo da Vinci

Apa constituie majoritatea suprafetei planetei si a corpului uman ... dar oare cunoastem cu adevarat secretul acestui grozav element?

De la agricultura,la fabrici si hidrocentrale,ne folosim de apa in milioane de feluri diferite in fiecare zi.Si totusi apa actioaneaza in afara tuturor legilor fizice ale naturii.


Într-o perioadă a schimbărilor climatice la nivel global, înţelegerea tainelor de apă este critică.Fiecare fiinta vie are nevoie de apa ca sa supravietuiasca.Ignoranta noastra asupra functiilor si capacitatilor ei ne-a condus sa abuzam de calitatea ei si sa uitam cu adevaratul ei potenti
Aceste noi descoperiri merg dincolo de recunoasterea umana,dincolo de sisteme solare si galxii la sursa de viata in sine.

Dispunând de descoperiri uluitoare ale cercetatorilor din intreaga lume, inclusiv Masaru Emoto din "Ce Bleep ştim" .

"Aşa cum cu filmul" Ce Bleep ştim "," Apa ", ne arată prin ştiinţă că gândurile noastre au un efect asupra realitatii noastre externe Imaginaţi-vă posibilităţile atunci când oamenii îşi dau seama de potenţialul lor de creativitate.. Filme ca acesta imi dau speranţa există o apariţia a inteligentei colective, care poate rezolva problemele lumii. "

- Deepak Chopra



Acest film este despre apă, substanţa cea mai uimitoare încă studiată. Din vremuri imemoriale, oamenii de ştiinţă, filozofi şi teologi au încercat să înţeleagă proprietăţile sale explicite şi implicite, care sunt fenomenale, dincolo de legile fizice comune ale naturii.




Argumentele expun ipoteze neaşteptate şi provocatoare edificatoare mulţi ani de cercetare pentru a deschide noi orizonturi pentru omenire, cum ar fi aplicaţiile de apa structurata în agricultură, sau utilizarea apei în tratament pentru bolile cele mai grave şi mai mult...



Geografia filmului se întinde pe tot globul. Implicaţiile merg dincolo de sistemul solar, ceea ce sugerează că apa are capacitatea de a transmite mesaje mai repede decat lumina, care leagă probabil apa cu absolutul. Apa este atât de unica, şi atât de profundă, proprietăţile sale miraculoase sunt încă aşteaptate fie descoperite.

Cercurile din lanuri au fost cunoscute să apară în principal în multe zone din sudul Angliei, unde multi curenti subterani şi fluxuri apar mai jos de domeniile în care cercurile din lanuri apar ... Cercurile au un câmp electromagnetic puternic în jurul lor şi sunt cunoscute să afecteze conştiinţa oamenilor si simt un sentiment de veneraţie şi de linişte atunci când merg pe jos în interiorul unei culturi unde sa format Cercul ... Aceste cercuri decodeaza apa subterană cu energie pozitivă, care adaugă pe această energie de vindecare magică la mări şi oceane si se contopeşte cu ele... Pe un nivel cuantic oricine din întreaga lume care vizionează aceste formaţiuni cerc ca imagini este, de asemenea, adăugarea de pe energia pe care o transmite apa care curge in subteran ... :)

Filmul are servit ca scop este ,că putem schimba modul în care vedem de apa, pe noi înşine şi toată viaţa ce ne înconjoară ... pentru toate, este cea mai mare parte de apă şi gândurile noastre transporta rezonanta pentru a modifica şi de a schimba calitatea apei ... cu o schimbare in constiinta de la I la WE ... ne-am schimba şi am purifica tot ce ne inconjoara ...

Fii dragoste ... Fii lumină ... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu