joi, 7 iulie 2011

Ancient Aliens-teoria astronautului antic

Ancient Aliens este un serial de televiziune american care a avut premiera pe20 aprilie 2010 pe canalul History.Produs de Prhometheus entertrainment, serialul prezintă pe larg teoria astronautului antic si presupune că textele istorice, arheologia, religia și mitologia conțin probe despre contactul dintre extratereștri și oameni (în era primitivă).

Ancient Aliens: Chariots, Gods & Beyond

Episodul prezintă ideile autorului elvețian Erich von Däniken care presupune că ființe avansate din spațiu au vizitat oamenii primitivi, dându-le cunoștințe despre sistemul solar și univers, de matematică și inginerie. Von Däniken mai spune că acești extratereștrii au fost considerați zei de toate religiile și civilizațiile terestre, iar dovada acestor lucruri se găsește în monumentele antice sau în textele antice (religioase). Printre monumentele antice amintite ca dovezi sunt Liniile Nazca, Marea Piramidă din Giza sau statuile Moai din Insula Paștelui.

Cand ati ramas ultima data uimiti in urma vizionarii unui documentar?va asigur ca o sa ramaneti cu gura cascata in urma vizionarii acestei serii de documentare ce urmeaza sa le postez in urmatoarele zile..

Iata aici prima parte a primului sezon:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu