luni, 10 februarie 2014

Stapanii Romaniei

Întreaga mass-media națională este controlată și condusă din umbră de către 7 mari magnați evrei, maeștri desăvârșiti ai informării pe jumătate sau mai bine spus ai dezinformării.
De ani buni, mass-media servește cu loialitate numai și numai interese eco-nomice străine țării, ferind de ochii românașului realitatea și viitorul apocaliptic al țării.
Chestiuni de interes național sunt încondeiate și prezentate  evaziv și numai în termeni tehnici de specialitate, astfel încât nană Floare sau badea Gheorhe să se uite ca mâța-n calendar. În încheiere voi face o scurtă prezentare a celor 7 magnifici și binențeles si publicațiile respectiv televiziunile pe care le coordonează din umbră, dar, până atunci hai să vă prezint: Gazul de șist și frac-ționarea hidraulică așa pe românește, nu de alta dar în viitorul foarte apropiat această problemă va modifica stabilitatea pământurilor  românești.
Americanii de la Chevron vor să înceapă  forările în solul românesc pentru exploatarea gazului din şistul argilos. Chevron a câştigat licitaţiile pentru astfel forări în România în judeţele Bihor, Vaslui şi Constanţa, după ce a depus, în iulie 2010, oferte câştigătoare pentru trei perimetre cu o suprafaţă totală de 2.700 de kilometri pătraţi. Gazele de şist sunt gaze obişnuite,  care sunt captate în structuri geologice foarte dificil de accesat şi care necesită tehnologii speciale pentru extragere. În România se va folosi o tehnologie controversată la nivel mondial, numită fracţionare hidraulică, care presupune pomparea de milioane de litri de apă, amestecată cu substanţe chimice care dizolvă rocile, în pământ, pentru a elibera gazele prinse în ele. Această tehnologie permisă în România este interzisă în Franța, care a interzis producţia de gaz de şist pe teritoriul său, sau chiar SUA, care sunt în curs de modernizare a procedurii. În statele americane New York şi Pennsylvania oamenii care locuiesc aproape de astfel exploatări s-au înregistrat si postat pe youtube.com dând foc la apa de robinet contaminată cu gaz metan.
Marea Britanie a oprit  operaţiunea experimentală de extragere a gazelor naturale din plăcile de şist din Lancashire , sub suspiciunea că ar declanşa cutremure, după ce mai multe mişcări seismice de mici dimensiuni au fost înregistrate în zonă.
Ecologiştii şi oamenii de știință, sunt însă îngrijoraţi de pericolele la adresa mediului pe care procedura le implică. Ei susţin că s-ar putea ajunge la o poluare a apei freatice, având consecinţe dezastruoase asupra sănătăţii consumatorilor şi agriculturii.
Parlamentul bulgar a adoptat, anul trecut 2012, o decizie ce interzice complet exploatarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică pentru o perioadă de timp nelimitată iar guvernul de la Sofia a retras companiei americane licenţa de explorare. În România nici gând de așa ceva!
În Bulgaria la începutul anului trecut a fost organizată  o acțiune de protest, în faţa Ambasadei României din Sofia, împotriva activităţii de exploatare a gazului de şist din România! La noi…nici gând!  „Sperăm ca ne vor auzi mai mulţi români şi că vom lupta împreună împotriva acestui pericol. Este o situaţie urgentă, fiindcă începerea extracţiei prin fracturare este planuită în februarie şi dacă va începe, nu va mai putea fi oprită! Problema este că românii nu sunt deloc informaţi cu privire la această situaţie gravă. Este nevoie de oameni care să ia atitudine şi în România! Dacă exploatarea gazelor din şisturi va fi permisă în România, munca noastră a fost în zadar“, a declarat Mariana Christova de la Universitatea Tehnică din Sofia.
Pe 5 nov.2011 Oklahoma din SUA, cutremur de 5,6 grade .Până în urmă cu 2 ani în acest stat American  aveau loc tipic în jur de 50 de mici cutremure de pământ…din 2010 au loc anual  peste 1000!! De ce? Există 181 de puțuri de injecție, potrivit lui Matt Skinner, un oficial de la Oklahoma Corporation Commission, agenția care supervizează producția de  gaz de șist din stat.
Industria de gaze naturale a SUA pompează adânc în subteran un amestec de apă și diverse substanțe pentru a sfărăma straturi sedimente care conțin gaz natural, un proces numit  fracturare hidraulică, proces ce va începe curând și în România! În timp ce ecologiștii s-au concentrat  asupra capacității „fracturării’’ de a polua apa subterană, un efect mai amenințător reiese din studiile guvernului SUA! Și anume că prin forțarea fluidelor sub presiune ridicată în adâncimile subterane se produce creșterea activității seismice regionale. Mass-media națională din România  tace în continuare cu toate că….
Practica de a injecta apa în formațiunile stâncoase adânci  provoacă cutremure, au concluzionat Armata SUA și Institutul de Studii Geologice al SUA. România pregătește-te de CUTREMUR!
Lista conducătorilor din umbră a mass-mediei românești :

 UPDATE : ADEVĂRAȚII STĂPÂNI AI ROMÂNIEI!

I.Stăpânul“Hearst ”

William Randolph Hearst faimosul evreu american care a fondat imperiul său numit Hearst în toata lumea. In România îi spune “Sanoma Hearst Romania SRL” și directorul general este bineînțeles o evreică pe nume Elisabeth Loesberg .
Compania Hearst deține următoarele ziare publicații:
Beau Monde
Bucătăria de azi
Casa și grădina
Cosmopolitan
Femeia
Femeia de azi
FHM
Mami
Mămica de azi
Marie Claire
Național Geographic
Sănătatea de azi
Story

II. Stăpânul “Ringer”
Michael Ringier împreună cu soția sa Ellen Ringier sunt evrei din Elveția care dețin o megacompanie  internațională. Directorul general al “Ringer România” este bineînțeles un evreu pe nume Marius Hagger. Numele său de familie Hagger este de origine evreiască.
Compania  Ringer România deține urmatoarele publicații:
100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi,
100 femei de succes,
300 cei mai bogaţi români,
Bolero,
Bravo, Bravo Girl
Capital,
Compact București,
Evenimentul Zilei,
Evenimentul Zilei de Duminica,
Evenimentul Zilei – ghid TV,
Libertatea,
Libertatea – Ediția de duminica,
Libertatea Integrame,
Libertatea pentru femei,
Libertatea pentru femei – Horoscop,
Libertatea pentru femei – Rețete,
Libertatea pentru femei – Totul pentru mama mea,
Libertatea Special Sănătate,
Libertatea – Supliment Weekend
Lumea Femeilor
Lumea Femeilor Style
TVMania
TV Satelit
Unica
Unica Wedding

III. Stăpânul „Media Promo Valores”

Hadrian Mateescu . Atât Hadrian Mateescu cât și directorul general al ziarului Click sunt evrei!  Adrian Halpert, directorul și Mateescu sunt cunoscuți de către A.N.R. ca fiind evrei încă din 12 Noiembrie 2007 . Numele de familie Halpert este de origine evreiască.
 Media Promo Valores deține urmatoarele:
Adevărul,
Adevarul de Seară,
Averea,
Averea Ghid TV,
Click,
Click! de Duminică,
Click! Ghid TV,
Dilema Veche,
Dilemateca,

IV. Stăpânul  „Central European Media Enterprises”

Ronald Lauder este un evreu cunoscut și președinte al CME. Această companie evreiască se extinde pe tot cuprinsul Europei Centrale și de Est. Pe 10 Iunie 2007, evreul Ronald Lauder a fost ales președintele Congresului Mondial Evreiesc . Fiica sa, Jane este căsătorită cu un evreu pe nume Kevin Warsh care este guvernator la Rezerva Federală SUA . Președintele  CME din România este evreul Adrian Sârbu .
 Central European Media Enterprises deține următoarele publicații:
Acasă,
MTV România,
Pro Cinema,
Pro TV,
Pro TV Internaţional,
Sport.Ro,

V. Stăpânul  „Kohlberg Kravis Roberts”

Aceast stăpân se extinde în toată lumea, în special în SUA și în Europa. Fondatorii și patronii KKR sunt evreii: Jerome Kohlberg Henry Kravis si George R. Roberts .
KKR deține mai multe sub-companii, printre care: ProSiebenSat.1 Media AG si SBS Broadcasting Group . Cele două sub-companii menționate mai sus dețin:
Urmatoarele posturi TV:
România 
Prima TV (este transmis și în Moldova),
Kiss TV (se numea inainte de noiembrie 2006: TV K Lumea),
Si următoarele posturi de radio:
România 
Kiss FM (înainte îi spunea Radio Contact, disponibil și în Republica Moldova),
Magic FM,
One FM,

VI. Stăpânul „News Corporation”

News Corporation este una dintre cele mai mari company din lume. Aceasta companie mare este deținută de cripto-evreul Rupert Murdoch care s-a născut în Australia. Mama sa fiind evreică „filantroapa” Dame Elisabeth Murdoch.
B1TV este deținut în proportie de 12,5% de  News Corporation. Cine deține restul de 87,5% rămâne sub semnul întrebării încă. Este posibil să fie un român, un străin european sau poate cine știe, tot un evreu. Momentan rămâne sub semnul întrebării.
News Outdoor Group este o subcompanie a News Corporation care se ocupă cu publicitatea outdoor (bannere sau panouri mari prin orașe sau în afara lor).

VII. Alte companii deținute și conduse de evrei în România:
Bine! pentru mine (revista)
Peter Jansen este directorul
Slab sau Gras (revista) Otilia Ostrotki este directorul general al revistei, numele sau de familie Ostrotki derivă din  Ostrowski .
acest material este oferit de Radu Roncea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu