miercuri, 22 februarie 2012

Spionul din calculator


Pentru toţi oamenii care încearcă să distrugă credibilitatea pe Google ..Guvernul SUA a admis spionajul cetăţenilor SUA cu ajutorul masiv AT& T, a unor servere pentru a intra şi pentru a înregistra fiecare e-mail care este trimis în această ţară şi de a asculta fiecare apel telefonic pe care i-ar putea interesa, sunteţi atât de creduli, si care într-adevăr credeti că industria care fabrica aceste computere nu ar putea fi nevoite să construiască si aceste dispozitive? Gândiţi-vă pentru voi oameni.Aveti încredere într-un guvern care admite în mod flagrant la încălcarea legilor care asigură dreptul la intimitate.


GUVERNUL ŞI PRODUCATORI DE COMPUTERE AU FOST PRINSI INSTALAND INSTRUMENTE DE SPIONAJ IN TOATE LAPTOP-URILE NOI!!!!
Turner Radio Network | October 4, 2005

Dispozitivele capteaza tot ceea ce ai tiparit, apoi poate trimite prin placa de retea la Departamentul de Securitate Internă, ​​fără cunoştinţa dumneavoastră, acordul sau un mandat de căutare de fiecare dată când vă conectaţi pe Internet!

AGENTIA LIBERTATEA INFORMATIEI AU CERUT EXPLICATII DAR AU FOST REFUZATI

Am demontat de multe ori laptopul meu aproape nou, pentru a înlocui un slot rupt la coloana PCMCIA de pe placa de baza. De îndată ce am dat tastatura jos, am observat un cablu mic ce era legat la conexiunea tastaturi sub o bucată de metal ce proteja placa de baza.

Mi-am zis "mare scofala", si am continuat dezasamblarea.Dar cand am dat jos bucata de metal,am vazut ceva ca un conector mic cu multi pini. Fiind peste masura de curios, am taiat conectorul ca sa vad ce are inauntru.am gasit o mica placa de circuit inauntru.Gasind ceva facut de EE , a starnit curiozitatea si mai mult in mine.Pe o parte a placii scria,Atmel AT45D041A patru megabiti Flash memory chip.
Pe partea cealalta, un Microchip Technology PIC16F876 Programmable Interrupt Controller, impreuna cu un mic Fairchild Semiconductor CD4066BCM comutator quad bilateral.

Cutand mai departe, am văzut că celălalt capăt al cablului a fost conectat la placa Ethernet integrata.

Ce ar putea însemna acest lucru? Am sunat pentru sprijin la producătorul Tech sa aflu detalii despre ea, şi au spus,citez, "acel dispozitiv este acolo pentru a asista clienţii în cazul informaţiilor cu caracter personal pierdut sau rătăcit." apoi a închis.
Un pic de cercetare mai mult, şi am constatat pe placa îmbinate între tastatură şi cipethernet este nici mai mult nici mai putin decât un keylogger hardware Keyghost.


Motivele unui producător de computere sa puna acest dispozitiv în laptop-urile lor, poate fi lăsată numai la imaginaţia dvs. De ce sunt aceste keyloggere aici? Recent aproape am aflat.

Am sunat la poliţie, reclamand ca am un keylogger necunoscut pentru mine în laptop-ul meu ceea ce este o infracţiune gravă. Ei mi-au spus sa apelez Departamentul de Securitate Internă. În acest moment, ei sunt de neincredere. De ce as avea un keylogger DHS în laptop-ul meu?e ceva ireal.

Aşa că i-am contactat, şi mi-au spus să depun o cerere de Liberty Information Act.Iata ceea ce am primit înapoi:
.
În cadrul Freedom of Information Act (FOIA) Singurele elemente scutite de la dezvăluirea publică sunt elemente legate de "instrumente de aplicare a legii şi de tehnici" şi "elemente legate de securitatea naţională."

Implicaţiile reale ale acestui proiect sunt simple: Producătorii de computere par a fi cooperat cu Departamentul de Securitate Internă pentru a face ca orice persoană care cumpără nou computer nou sa fie înregistrat imediat, Guvernul neavand nici un fel de restrictie in aflarea a tot ce se lucreaza pe calculator.

Aceste informaţii pot fi trimise la DHS, on-line, fără ştirea sau consimţământul dvs., fără unmandat de percheziţie sau de cauza chiar probabil! De aceea, acest aparat este greu depistat direct în placa de retea.

Eu nu sunt sigur cât de mult timp această informaţie va fi permisa să rămână online, pentru toată lumea să vadă înainte de guvernul ia un anumit tip de acţiune pentru a încerca să îl fi scos de la vedere publicului. Vă îndemn să luaţi copie a acestei pagini şi sa răspânditi imediat aceste informaţii tuturor şi imediat! Cei mai mulţi oameni care afla despre acest lucru, mai mult se pot proteja şi ridica o mare disputa pentru a forţa producătorii de stat şi de calculator să înceteze imediat instalarea acestor dispozitive în calculatoarele noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu