marți, 27 septembrie 2011

Cometa Elenin nu ne va ucide, spune NASA


Este posibil să fi văzut titluri de ziar infricosatoare. Este posibil să fi citit aceste e-mailuri alarmante. Dar o sa credeti? Doar în cazul în care, NASA a eliberat faptele despre o cometa numita elenin. Şi nu, acestea nu sunt "fapte" sunt doar niste profeţii apocaliptice vă pot spune.
Pe scurt, o cometa de 3-5 km la nivelul cozii nu ne poate răni. Într-adevăr, nu se poate. E prea mica.Nu ar putea fi posibil nici un impact imaginabil în viaţa noastră de zi cu zi cu acest bulgăre de zăpadă murdară?

ANALIZA:Va implini cometa Elenin profetia din 2012?



Urmariti acest filmulet
: de la meteoriti la asteroizi, navigati pe Discovery News lista de redare şi descoperiti de ceea ce este nevoie pentru ca o bucată de rocă din spaţiu sa activeze un potenţial pericol pentru viata Pamanteana.


Ma îndoiesc serios ca acest lucru va calma imaginaţia hiperactiva a miilor de teoreticieni ai conspiratiei,dar NASA a simţit nevoia să răspundă la teoriile nebune fiind aruncata în jurul valorii de şi pentru a aborda câteva dintre întrebările mai raţionale. (NASA a făcut un lucru similar în 2009, când răspunde la Judecata de Apoi ca un nonsens in 2012, emiterea unei declaraţii că nu exista nici un motiv astronomic cunoscut pentru sfârşitul lumii pe 21 decembrie 2012.)
Din fericire, doi oameni de stiinta de la NASA au muncit din greu în ultimele luni, raspunzand la intrebari din partea publicului. Ieri, NASA a compilat unele dintre întrebările cele mai populare, crearea unui "tot ceea ce ai nevoie să şti despre Cometa elenin" Q & A.

Asa ca stimati cititori si dragi pamanteni stati linistiti si nu mai va luati dupa toti nebunii si toti asa zisi profeti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu